Over Mij

+32(0) 465 62 73 04

Degenen die mij het beste kennen, beschrijven mij als een ebbenhouten schoonheid, met sensuele en opwindende rondingen. Maar ook als jonge vrouw met een gemoedelijk en vooral attent oor.  Zonder pretentieus te zijn, sta ik mezelf toe om je selectieve metgezel van keuze te zijn. 

Als Martinikaan heb ik natuurlijk een Frans-Engelse opleiding en cultuur, ik zal discreet en spontaan zijn tijdens onze afspraak, ik hou ervan om je te laten lachen met mijn schattige glimlach en betoverende spreuk, mijn ogen zullen je niet onberoerd laten …

Mijn houding en zachtmoedigheid zijn perfect, u zult zich niet schamen om bij mij te zijn in het gezelschap van de mensen om u heen tijdens een belangrijk moment of een smachtend tête-à-tête. En ook al hou ik van mooie dingen, ik weet ook hoe ik de natuurlijke eenvoud moet overwegen.

Ik geef er de voorkeur aan om mijn kring klein te houden, echt te waarderen, zelfs te aanbidden en me te verbinden met diegenen die ik genoeg vertrouw om mijn intimiteit te kunnen doordringen.  Ik begrijp de waarde van tijd, dus ik kies zonder enig excuus om zeer selectief te zijn over de mensen met wie ik het doorbreng en ik bied u, in ruil daarvoor, hetzelfde respect.  De waarden die ik het meest waardeer zijn vrijgevigheid, vriendelijkheid en intelligentie.

Mijn ideale heer weet precies het niveau van kwaliteit en veiligheid dat een goed opgevoede en volleerde vrouw kan bieden.  Hij weet ook dat dit niet in korte tijd kan worden gebouwd.  Hij is verleid en gefascineerd door het idee van een uitgebreide verbinding, gebouwd door een mooie date of een langdurige relatie, gebouwd over vele data, zonder verbintenis, zonder gehechtheid of verwachting.  Ik waardeer zorgzame, respectvolle, goed opgeleide en strijdlustige heren. Ik kan je vriendin zijn voor een paar uur, een nacht of een weekend.